Koncertas ,,Kalėdinis TRIO“

Už lango baltas sniegas, lengvas šaltukas, o salėje spindinčios vaikų akys ir savo pasirodymo laukimas, tėvų jaudulys ir palaikymas.

         Į Kalėdinį koncertą tėveliams susirinko trijų mokytojų – Dalios Matulaitienės, Daivos Venienės ir Giedriaus Giedraičio – paruošti mokiniai. Smuikas, kanklės ir fortepijonas. Išgirdome įvairiausius derinius: tik fortepijoną ( Laura Ragaišytė, Gabija Smelstoriūtė, Mangirdas Alkevičius, sesės Elma ir Evita Račiukaitytės, Greta Rucevičiūtė, Gustė Jacinkevičiūtė), fortepijoną ir kanklės (Emilė Striokaitė ir Gustė Jacinkevičiūtė), smuiką ir kanklės (Ieva ir Gabija Samušytės), smuiką ir fortepijoną (Ieva Samušytė ir Greta Rucevičiūtė, Gabija Romanenkaitė ir Gabija Smelstoriūtė, Gabija Mekšraitytė ir D.Matulaitienė), skudučių ansamblį (Kamilė Menčinskaitė, Saulė Radzevičiūtė, Julija Levulytė, Austėja Merkevičiūtė ir Rusnė Grinevičiūtė), kanklių ansamblį (Urtė Palubinskaitė, Augustė Mykolaitytė ir Girmantė Demeniūtė), styginių ansamblį (Ieva Samušytė, Gabija Mekšraitytė, Gabija Romanenkaitė, Milda Vizgirdaitė, Dominyka Navickaitė, konc.J.Bočkariova-Akelaitienė). Koncertą užbaigė jungtinis beveik visų dalyvių orkestras tradicinei anglų giesmei ,,Džiaugsmingų Šv.Kalėdų“ (Deimantė Kušlytė, stygininkų ansamblis, kanklių ansamblis (Modesta Menčinskaitė, Kotryna Botyriūtė, Austėja Mikelaitytė, Toma Valinskaitė, Urtė, Austėja ir Girmantė). Džiugu, kad dainavo visi žiūrovai: tėvai, mokytojai, sesės, broliai.

           Ačiū visiems, padėjusiems kurti Kalėdinę nuotaiką, būti, jausti ir priimti. Ir ne tik – padėjusiems sunešti ir išnešti kėdes, karpiusiems kalėdinius žibintus eglutei ir ,,Kalėdų Seneliui“ už saldžias dovanėles.